Fideus rossejats amb estirabecs i espàrrecs

5558

 

Ingredients per a tres persones:

  • 150 gr estirabecs
  • un manat d’espàrrecs verds
  • mig pebrot verd
  • una ceba
  • dos dents d’all
  • un porro
  • 4 tomàquets madurs
  • fideus

 

Primer de tot en una paella es rossegen els fideus amb una mica d’oli fins que hagin agafat color. Es col·loquen en un plat i es deixen a part.

Llavors, es tallen les puntes dels estirabecs i es treu el fil d’un dels laterals per tal que quedin més tendres. Es bullen durant 3 minuts en una olla amb aigua i es reserva l’aigua. Llavors, en la mateixa paella d’abans (però sense els fideus), es fa un sofregit amb la ceba, els alls, el porro i el pebrot verd. Mentre el sofregit agafa consistència, es renten i es tallen els espàrrecs i s’afegeixen al sofregit.

Mentrestant, es ratlla el tomàquet s’afegeixen quan els espàrrecs estiguin gairebé fets (10 min aprox). S’afegeix sal i una mica de sucre per a l’acidesa del tomàquet. Es deixa a foc lent durant 10 minuts, s’afegeixen els estirabecs, els fideus i el caldo dels estirabecs. Es deixarà a foc lent fins que els fideus ja estiguin fets.

 

1 comments on “Fideus rossejats amb estirabecs i espàrrecs

  1. remei ha dit:

    Em sap greu no haver escrit per felicitar-vos per la recepta (aquesta no he provada a fer-la; d’altres sí i són boníssimes!), però és que no es diu dent d’all (en tot cas, en català, una dent és femení) sinó que es diu un GRA d’all. Gràcies!

Deixa un comentari