Puré de patates i colirave amb carbassó i faves

  • Imatge

Ingredients:

  • 3 patates mitjanes
  • 1 colirave
  • 1 carbassó
  • 100 gr de faves pelades
  • 1 porro
  • 1 gra d’all
  • formatge tendre

En una olla es posen a bullir les patates i el colirave pelats. En una altra olla les faves durant 5 minuts. Passat aquest temps es refreden i es treu la pell de fora. En una paella es sofregeixen el porro i el dent d’all. Un cop daurats s’afegeix el carbassó tallat a rodanxes i les faves.

D’altra banda, un cop la patata i el colirave estiguin cuits es treu gairebé tota l’aigua i es tritura amb la batedora. S’afegeix el formatge tendre o quesitos i s’aboca en una font. Per sobre es posa el sofregit del carbassó i les faves.

Es pot posar formatge per sobre i gratinar-ho.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s