Carbassó en vinagre

20140722-151648-55008731.jpg
El carbassó en vinagre és l’alternativa vegana als boquerons en vinagre. És una manera diferent de cuinar-los i ara a l’estiu vénen molt de gust!
Ingredients:
•1 carbassó
•1 tassa de vinagre de vi
• 1/2 tassa d’aigua
• 1/4 tassa d’oli d’oliva
• 4 culleradea de julivert fresc
• 2 grans d’alls
• sal

Primer de tot es talla el carbassó amb un pelador en tires ben fines i es van posant en un recipient. Un cop fet es tallen o s’aixafen els dos grans d’all i es pica el julivert. S’afegeixen al recipient juntament amb el vinagre, l’aigua, l’oli i la sal. Es tapa i es deixa durant 8 hores mínim a la nevera.
El carbassó ha de quedar tot cobert per tal que no s’assequi cap tros.
Es pot fer també amb oli de poma depenent de la fortor de vinagre que es vulgui aconseguir.
Es serveix ben fresquet!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s