Tomàquets farcits d’arròs basmati

aaaa

Ingredients per a 4 tomàquets:

  • 4 tomàquets (tipus Pare Benet)
  • 1 ceba
  • mig pebrot vermell
  • 1 carbassó mitjà
  • 150 gr d’arròs basmati
  • sal

Aquesta és una recepta molt fàcil. Primer de tot es posa aigua a bullir per tal de coure l’arròs. Mentrestant, en una paella es fa un sofregit amb la ceba, el pebrot vermell i el carbassó. Quan l’arròs basmati ja estigui cuit (10/12 min) s’escola i es barreja amb el sofregit quan aquest ja estigui fet. S’afegeix una mica de pebre vermell dolç i sal.

Els tomàquets, d’altra banda, es renten i es tallen per dalt. Aquesta varietat de tomàquets es caracteritzen per estar buits per dins. Només caldrà treure el cor (que es pot afegir al sofregit) i afegir una mica de sal per dins el tomàquet.

Amb l’arròs s’omplen els tomàquets. Es poden guarnir amb una mica de mozzarella, julivert o alguna herba que li doni color.

Es pot deixar refredar i menjar calent. De totes dues maneres està bo!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s