Cols de brusel·les amb tomàquet

la foto

Ingredients:

  • 30 cols de Brusel·les (són petitones)
  • 1 pot de tomàquet en conserva
  • 1 o 2 pastanàgues
  • mitja ceba
  • 1 porro
  • Formatge (opcional)

 

Primer de tot es netegen les cols en aigua i vinagre. S’escorren i es bullen durant 15/20 minuts. Mentrestant es fa un sofregit amb el porro, la ceba i la pastanaga. Es tallen a dauets aquests tres ingredients i es sofregeixen amb una cullerada d’oli ben calent. Quan estigui fet s’afegeix el tomàquet en conserva i es deixa a foc lent durant 10/15 minuts.

Quan les cols de Brusel·les estiguin fetes, s’escorren i es posen en una font mentre el sofregit s’acaba de fer. Un cop el sofregit estigui fet, s’afegeix a la font i es barreja.

Se li pot posar una mica de formatge i gratinar-ho al forn o bé menjar-s’ho així. De totes dues maneres queda molt bo!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s