Pastissets de carbassó

la foto (6)

Aquesta recepta l’he treta d’un mini llibre que s’anomena Mini Pasteles Salados. L’he variat una mica però ha sortit molt bo i flonjo!

Ingredients per a 8 pastissets (mida magdalena):

  • 130gr de farina
  • 2 ous
  • 75gr de formatge grana padano (es pot utilitzar parmesà)
  • 60ml de llet
  • 60ml d’oli d’oliva
  • 1 cullaradeta de llevat
  • sal i pebre
  • 50gr de carbassó ratllat
  • 3 fulles d’alfàbrega fresca

Primer de tot es calenta el forn a 180º. Després es baten els ous amb l’oli i la llet. S’afegeix la farina, el formatge i l’alfàbrega i es segueix batent. Es ratlla el carbassó i s’escorre per tal que deixi anar l’excès de líquid. S’afegeix juntament amb sal i pebre al gust.

Per últim, s’incorpora el llevat amb cura i just després s’aboca la massa en els motlles i es forneja durant 20/25 minuts. S’haurà de deixar refredar una mica abans de desmotllar-los!

la foto (39)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s