Gaspatxo de remolatxa

gaspatxo

 

Ingredients per a 2/3 gots:

  • 2 remolatxes mitjanes
  • mig pebrot vermell
  • mig pebrot verd
  • mitja ceba
  • 4 tomàquets
  • sal
  • una mica d’oli d’oliva
  • una mica d’api (al gust)
  • aigua
  • vinagre de poma

 

Primer de tot es pelen i tallen a dauets els tomàquets i la remolatxa. Es posen en un bol juntament amb els pebrots i la ceba tallada a juliana. S’afegeix una mica de vinagre, oli, sal i api. Es posa un got d’aigua i es comença a triturar amb una batedora o amb una liquadora. Un cop fet, si es vol una textura més suau, es pot passar pel colador xino.

El millor és servir-lo ben fresc!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s