Pesto Trapanese

Hi ha molts tipus de salsa pesto que serveixen per acompanyar la pasta i altres plats. Un dels ingredients típics de la salsa pesto és l’Alfàbrega fresca. El pesto Trapanese destaca per utilitzar tomàquets madurs i no assecats com podria ser el pesto Genovès.

Ingredients per a 2/3 persones:

  • 1/2 tomàquets madurs grans
  • un grapat de fulles d’alfàbrega fresca (unes 15 fulles)
  • 20 gr d’ametlla torrada
  • 10 gr de pinyons
  • 1/4 de got d’oli d’oliva (75ml)
  • sal
  • 1 dent d’all
  • formatge (opcional)
  • Pasta al gust

Primer de tot es posa l’aigua a bullir i després s’hi afegeix la pasta. Mentrestant, es fa la salsa.

Es un pot s’afegeixen tots els ingredients i, o bé s’aixafen amb un morter o bé es trituren amb la batedora. És així de ràpid i fàcil. Quan la pasta estigui feta, s’escorre i es torna a abocar al cassó amb la salsa per sobre. Es remena i es serveix amb una mica de formatge per sobre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s