Risotto de carxofes i xampinyons

20120407-165201.jpg

Ingredients per a 3 persones:

  • arròs bomba
  • 3 carxofes
  • 5/6 xampinyons
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 dent d’all
  • julivert fresc
  • parmesà
  • mantega
  • 1/2 got vi blanc
  • caldo de verdures

Posem a calentar una cullerada de mantega i hi sofregim la ceba i el dent d’all ben picats. Quan estiguin daurats hi afegirem el pebrot picat també.

Tallarem les carxofes treient les fulles més dures i tallant el cor en 6 parts. Les afegirem al sofregit i ho deixarem a foc lent. Tallarem els xampinyons a làmines i ho afegirem a la paella juntament amb l’arròs. Ho deixarem 5 minuts a foc lent.

Afegirem el vi blanc i esperarem a que s’evapori. Un cop s’hagi evaporat afegirem un cullerot de caldo de verdures (calent). Repetirem aquest pas fins que l’arròs s’hagi cuit. Pararem el foc i ho deixarem 5 minuts reposant. Llavors afegirem el parmesà ratllat i ho remenarem bé per tal que quedi una textura cremosa. Afegirem una mica de julivert per sobre i ja estarà llest.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s