Patates aromàtiques al forn

20120318-154555.jpg

Ingredients:

  • patates
  • 1 ceba
  • 1 all tendre
  • farigola
  • orenga
  • alfàbrega
  • pebre negre
  • sal
  • oli oliva

Aquest és un plat molt fàcil i molt bo.

Primer de tot s’ha de fer la salsa que posarem a sobre les patates.

En un bol afegim la ceba ratllada, 3/4 cullerades d’oli d’oliva, 1 all tendre picadet i les herbes al gust. Ho deixem reposar una hora per tal que es barregin els gustos.

Llavors, pelem les patates a rodanxes amb un gruix d’1 cm aproximadament. Les posem en una safata de forn (si posem paper de forn a la base no se’ns enganxarà i, a més, ens serà molt més fàcil de netejar). Per sobre afegim la barreja que hem fet i ho posem al forn a 180º durant 30 minuts aproximadament.

Les traiem del forn i ja es podran menjar. Boníssimes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s