Calçots arrebossats

Per fer els últims calçots d’aquesta temporada, avui toca arrebossar-los.

  • Calçots
  • 1 ou
  • mig sobre llevat
  • 1 cullerada farina
  • una mica aigua
  • sal
  • Salsa romesco

Aquest és un plat molt senzill. Primer de tot s’han de pelar els calçots i posar-los a bullir durant 15 minuts aproximadament (depenent de la grandaria dels calçots). Quan estiguin fets s’escolen i es deixen refredar en un plat.

Llavors, en un bol a part batem l’ou, el llevat, la sal, la farina i una mica d’aigua (per tal que quedi una textura més aviat espesa). Es deixa reposar durant mitja hora a la nevera per tal que el llevat faci efecte.

Ara només caldrà fregir-los. Es posa una paella amb oli al foc. Agafem un calçot i el mullem en l’arrebossat i el fregim quan l’oli estigui ben calent. I així fins que els tinguem tots fets.

Per acompanyar-los pot quedar bé una salsa romesco o una maionesa casolana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s