Puding de Coliflor

Ingredients:
  • 1kg de Coliflor
  • 3 ous
  • 80gr de pa ratllat
  • 50 gr de formatge ratllat
  • 200 gr de formatge emmental
  • Julivert
  • Pebre negre
Primer de tot agafem un motlle i l’untem amb margarina i una mica de pa ratllat.
Rentem i tallem la coliflor i la posem a bullir amb sal durant uns 10/15 minuts. Quan ja estigui feta, l’aboquem en un bol amb els ous, la resta de pa ratllat, el formatge ratllat, una mica de julivert i pebre negre. (Si volem també li podem afegir algun tipus d’herba provençal).
Llavors, ho batim bé amb una batedora. Un cop tinguem la massa ben homogènia, comencem a posar la barreja en el motlle per capes. Omplim amb un terç de la barreja i col·loquem una mica de formatge emmental per sobre. A sobre del formatge hi tornem a abocar una mica de barreja de coliflor i així fins que ja tinguem el motlle ple.
Un cop ho tinguem, ho posem al forn durant 20 minuts a 200º. Ho traiem i ho deixem refredar una mica. I ja estarà llest per menjar.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s