Bunyols de coliflor

Per a 10 bunyols:

  • Mitja coliflor
  • 2 ous
  • 3/4 cullerades de farina
  • Julivert
  • Sal i pebre

Primer de tot es renta i es talla la coliflor. Es posa a bullir durant 20 minuts fins que ja estigui cuita.

Es retira i s’aixafa com si féssim un puré. En un bol a part, batem els ous amb 3 o 4 cullerades de farina. Afegim el puré de la coliflor i retoquem la textura de la massa o bé amb l’aigua que hem fet servir per bullir la coliflor (en el cas que estigués molt espesa) o bé amb una mica més de farina (en el cas que estigués molt líquida). Afegim una mica de julivert picat i salpebrem.

Llavors, en una paella posem oli d’oliva a calentar i quan estigui ben calent hi anem afegint boletes de la massa. Quan estigui daurat ja estaran fets.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s