Potatge de bledes i cigrons

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 manat d bledes (6-7 fulles grans)
  • 1 ceba
  • mig pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 2 dents d’alls
  • 4 tomàquets
  • 750gr de cigrons cuits (hem fet servir cigrons ja cuits comprats en una parada de llegums. També es poden utilitzar els secs si es deixen un dia en aigua)
  • 1 o 2 patates
  • 4 fulles alfàbrega fresca i romaní
  • Caldo de verdures
Primer de tot començarem pel sofregit. Tallarem la ceba, alls, pebrots, pastanaga i tomàquets i els sofregirem afegint-los en aquest ordre a l’olla. Mentre les verdures es van sofregint, anirem rentant les bledes per tal que no hi quedi res de sorra.
Quan tinguem les verdures cuites hi afegirem les herbes i ho deixarem 5 minuts més. Traurem totes les verdures les passarem per la batedora. Ho tornarem a afegir dins l’olla juntament amb les patates tallades a daus i les bledes.
Afegirem el caldo de verdures (fins que les patates quedin més o menys cobertes) i ho deixarem 15 minuts a foc lent. Llavors hi afegirem els cigrons i ho deixarem 10 minuts més. Comprovem que les patates estiguen fetes i pararem el foc.
Ja tindrem un plat boníssim i fàcil de preparar!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s