Llenties amb verdures

  • 500gr de llenties pardines seques
  • 2 pastanagues
  • mig carbassó
  • 1 pebrot verd
  • mig pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 3 alls
  • comí, afàbrega, romaní, curry, pebre negre
  • aigua
  • sal al gust
Primer de tot es tallen la ceba i els alls i es sofregeixen a foc lent.
Mentrestant, es van tallant totes les verdures a dauets petits.
Un cop la ceba estigui daurada se li afegeixen la resta de verdures juntament amb les llenties prèviament rentades.
S’omple d’aigua fins que sobrepassi un parell de dits, se li afegeixen les herbes i es deixa a foc lent durant 40 minuts aproximadament.
Si voleu, podeu afegir-hi també alguna patata quan quedin uns 15 minuts perque les llenties estiguin cuites.
És un plat senzill i fàcil de preparar on es poden variar les verdures en funció de l’època de l’any.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s